Etiket Sonuçları: e-twinning

Ock

Okulumuza E-Güvenlik panosu oluşturduk!

Ock

Okulumuza E-Güvenlik panosu oluşturduk!

Ock

Öğrencilerimizle bir araya gelerek innternette daha güvenli ve özgür bir şekilde hareket edebilmeyi ve sorunlara karşı nasıl hareket edilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunarak yeni bir egüvenlik planı oluşturduk. Oluşturduğumuz bu e-Güvenlik planı sayesinde artık daha güvenliyiz.

Ock

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Havva Nur VURAL tarafından öğrencilerimize siber zorbalık bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Ertuğrul DERE tarafından öğrencilerimize internet güvenliği bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Öğretmenlerimiz https://etwinningonline.eba.gov.tr adresinde bulunan eSafety, İnternet Güvenliği ve E-twinning Etiği eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar!

May

E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında Mevlana Oratoryosu Düzenlendi!

May

E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında öğrencilerimizle birlikte okulumuzda ağaç dikme etkinliği yapıldı!

Mrt

Sınıf öğretmenimiz FATMA KEÇER önderliğinde 6-11 yaş aralığında 30 öğrenci 10 öğretmen ile BİR DEĞER BİN DOKUNUŞ diyerek değerlerimize öğrencilerimizle birlikte sahip çıkıp e-twinningde biz de varız diyoruz!

Mrt

Sınıf öğretmenimiz FATMA KEÇER önderliğinde 6-11 yaş aralığında 30 öğrenci 10 öğretmen ile BİR DEĞER BİN DOKUNUŞ diyerek değerlerimize öğrencilerimizle birlikte sahip çıkıp e-twinningde biz de varız diyoruz!

Mrt

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ergun KOCA ve Yalıhüyük İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşegül TÜREDİ tarafından yürütülen E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında ilçemizde ikamet eden yaşlılarımız Yaşlılar Haftası etkinliğinde öğrencilerimizle ziyaret edildi.

Mrt

"ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" projesi kapsamında öğrencilerimizle doğadaki kuşlara su ve yem vermek, bir barınak sağlamak amacıyla kuş yuvaları tasarlayıp doğaya astık!

Mrt

"ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" projesi kapsamında öğrencilerimize sorumluluk kazandırmak amacıyla EV GÖREVLERİ etkinliği düzenledik.

Mrt

Okulumuzda "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" E-Twinning Projesi kapsamında öğrencilerimizle sokak hayvanlarını besleyerek bir nebze olsun farkındalık yaratmaya çalıştık.