Etiket Sonuçları: sevgi

ÇEDES projesi "SAYGI" teması kapsamında "BÜYÜKLERE SAYGI" etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizde beraber ilçemiz yaşlıları ziyeret edildi.

ÇEDES projesi kapsamnında öğrencilerimiz SAYGI teması kapsamında ÇEVREYE ve DOĞAYA saygı duymayı ve DOĞAYI temiz tutmak gerektiğini öğreniyor.

Öğrencilerimiz ÇEDES projesi ile öğretmenleri FATMA KEÇER rehberliğinde SORUMLULUK ÇANTASI" etkinliği ile evde sorumluluklarını öğreniyor. Ailelerine yardım ediyor.

Öğrencilerimiz ÇEDES projesi ile öğretmenleri FATMA KEÇER rehberliğinde 1SORUMLULUK ÇANTASI" etkinliği ile evde sorumluluklarını öğreniyor. Ailelerine yardım ediyor.