Etiket Sonuçları: yalıhüyük ilkokulu

ÇEDES projesi "SAYGI" teması kapsamında "BÜYÜKLERE SAYGI" etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizde beraber ilçemiz yaşlıları ziyeret edildi.

Konya İl Milli eğitim Müdürlüğünün "Bizim Okulumuz" projesi kapsamında çocuklara okuma sevgisi kazandırma amacıyla "Başarmaya Hazırım" kitap okuma projesi başlatıldı.

Haz

Öğretmenimiz Saliha ANIL rehberliğinde öğrencilerimizle ilk yardım haftasına yönelik etkinlik yapıldı. İlk yardımın önemini belirten ve bazı durumlarda nasıl müdehale edilmesi konusunda bilgi veren tiyatrolar sergilendi.

Haz