Matematik sevdirmek, öğrencilerin matematiğe olan ilgisini artırmak için çeşitli etkinlik ve materyaller ile dersi eğlenceli hale getiriyoruz.

Öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenimiz Ayşegül TÜREDİ rehberliğinde etkinliklerle harfleri öğreniyorlar. Etkinliklerle işlenen dersler hem öğrencilerin derse katılımını, dikkatini artırıyor hem de daha kalıcı öğrenme sağlıyor.

ÇEDES projesi "SAYGI" teması kapsamında "BÜYÜKLERE SAYGI" etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizde beraber ilçemiz yaşlıları ziyeret edildi.

ÇEDES projesi kapsamnında öğrencilerimiz SAYGI teması kapsamında ÇEVREYE ve DOĞAYA saygı duymayı ve DOĞAYI temiz tutmak gerektiğini öğreniyor.

Öğrencilerimiz ÇEDES projesi ile öğretmenleri FATMA KEÇER rehberliğinde SORUMLULUK ÇANTASI" etkinliği ile evde sorumluluklarını öğreniyor. Ailelerine yardım ediyor.

Ock

Okulumuza E-Güvenlik panosu oluşturduk!

Ock

Öğrencilerimizle bir araya gelerek innternette daha güvenli ve özgür bir şekilde hareket edebilmeyi ve sorunlara karşı nasıl hareket edilebileceği konusunda fikir alışverişinde bulunarak yeni bir egüvenlik planı oluşturduk. Oluşturduğumuz bu e-Güvenlik planı sayesinde artık daha güvenliyiz.

Ock

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Havva Nur VURAL tarafından öğrencilerimize siber zorbalık bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Ertuğrul DERE tarafından öğrencilerimize internet güvenliği bilgilendirmesi yapıldı.

Ock

Öğretmenlerimiz https://etwinningonline.eba.gov.tr adresinde bulunan eSafety, İnternet Güvenliği ve E-twinning Etiği eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldılar!

Konya İl Milli eğitim Müdürlüğünün "Bizim Okulumuz" projesi kapsamında çocuklara okuma sevgisi kazandırma amacıyla "Başarmaya Hazırım" kitap okuma projesi başlatıldı.

Haz

Öğretmenimiz Saliha ANIL rehberliğinde öğrencilerimizle ilk yardım haftasına yönelik etkinlik yapıldı. İlk yardımın önemini belirten ve bazı durumlarda nasıl müdehale edilmesi konusunda bilgi veren tiyatrolar sergilendi.

Haz

Dünya Hijyen Günü'nde öğrencilerimize İlçe Toplum Sağlığı Merkezi tarafından eğitim verildi. Öğrencilerimizle karşılıklı diyalog şeklinde geçen eğitim bilinçlendirme anlamında çok faydalı oldu!

Haz

Konya "Tarımda Engel Yok" projesi kapsamında okulumuzun bahçesine sebze ekimi yaptık. Yaptığımız etkinlikte öğrencilerimize sorumluluklar verdik!

Haz

Konya Çevre Eğitimi Projesi Kapsamında geri dönüşüm kütüphanemizi kurduk!