Etiket Sonuçları: 1. sınıf

Matematik sevdirmek, öğrencilerin matematiğe olan ilgisini artırmak için çeşitli etkinlik ve materyaller ile dersi eğlenceli hale getiriyoruz.

Öğrencilerimiz Sınıf Öğretmenimiz Ayşegül TÜREDİ rehberliğinde etkinliklerle harfleri öğreniyorlar. Etkinliklerle işlenen dersler hem öğrencilerin derse katılımını, dikkatini artırıyor hem de daha kalıcı öğrenme sağlıyor.

Mrt

Sınıf öğretmenimizden Fatma KEÇER'in hazırladığı OKUMA BAYRAMI programımız Sayın Kaymakamımız İbrahim YAZICI ve Belediye Başkan Vekilimiz Hasan AKYILDIZ'ın katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Sınıf öğretmenimizden Fatma KEÇER'in hazırladığı OKUMA BAYRAMI programımız Sayın Kaymakamımız İbrahim YAZICI ve Belediye Başkan Vekilimiz Hasan AKYILDIZ'ın katılımıyla coşkuyla kutlandı.