KONYA / YALIHÜYÜK - Yalıhüyük İlkokulu

Yalıhüyük İlkokulu

Yukarı Mah. Düvenci Yolu Cad. No 40
Vizyon
Sürekli gelişen, geleceğe güvenle bakabilen, nitelikli eğitimle iyi bir gelecek vaat eden çevresine model bir okul olmaktır. öğrencilerimizi ülkemizin ve Dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştirmek, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlama, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Hedef kitlemize iyi insan, iyi vatandaş, temel değerlerine sahip çıkarak uyum sağlayabilen, geleceğe ümit ve güvenle bakabilen fertler yetiştirmek için, insani, ilmi, ahlaki çerçevede eğitim ve öğretim faaliyetleri sunmaktır. Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı Yaradan ´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, Sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan fertler için varız.
Başarılar
eTwinning Ulusal Kalite Etiketi, Okulum Temiz, Sıfır ATIK, Beslenme Dostu Okul. Beyaz Bayrak
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Kalorifer (Kömür)
Ulaşım
Konya ili Seydişehir-Bozkır karayolu üzerinde Seydişehir´e 30 km Bozkır´a 25 km uzaklıktadır.
Yukarı Mahalle Düvenci Yolu Cad. No:40 Yalıhüyük/KONYA
Yalıhüyük ilçe merkezinde bulunan okulumuz Konya iline 120 km mesafededir.
TUBİTAK-4006, Tohum Takas Şenliği, Bilim Fuarı Gezileri, Haydi Bil
Okulumuzda e-twinning projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz eTwinning Projeleri Kapsamında Akreditasyon Eğitimlerine Dahil olmuştur