KONYA / YALIHÜYÜK - Yalıhüyük İlkokulu

May

E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında Mevlana Oratoryosu Düzenlendi!

May

E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında öğrencilerimizle birlikte okulumuzda ağaç dikme etkinliği yapıldı!

Nis

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu tiyatro ekibi okulumuzda "Su Atıkları" konulu kukla gösterisi yaptı.

Nis

Konya Şehir Tiyatrosu kukla oyununu İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim YAZICI ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan KOÇER öğrencilerimizle birlikte seyrettiler.

Nis

Konya Büyük Şehir Belediyesi tarafından okulumuza gönderilen Bilirm Tırı sayesinde öğrencilerimiz bilimi yaparak, yaşayarak öğrenme fırsatı buldular.

Mrt

Sınıf öğretmenimiz Ayşegül TÜREDİ ile 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz Hayat Bilgisi "Çevremizdeki Yönetim Birimleri" konusu kapsamında İlçe Kaymakamımız Sayın İbrahim YAZICI'yı ziyaret ettiler.

Mrt

Sınıf öğretmenimiz FATMA KEÇER önderliğinde 6-11 yaş aralığında 30 öğrenci 10 öğretmen ile BİR DEĞER BİN DOKUNUŞ diyerek değerlerimize öğrencilerimizle birlikte sahip çıkıp e-twinningde biz de varız diyoruz!

Mrt

Yalıhüyük İmam Hatip Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Ergun KOCA ve Yalıhüyük İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ayşegül TÜREDİ tarafından yürütülen E-twinning projesi "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" kapsamında ilçemizde ikamet eden yaşlılarımız Yaşlılar Haftası etkinliğinde öğrencilerimizle ziyaret edildi.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 107. yılında okulumuz tarafından hazırlanan "Çanakkale Geçilmez" isimli görkemli program yoğun katılımla Yalıhüyük Millet Kıraathanesi'nde kutlandı!

Mrt

"ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" projesi kapsamında öğrencilerimizle doğadaki kuşlara su ve yem vermek, bir barınak sağlamak amacıyla kuş yuvaları tasarlayıp doğaya astık!

Mrt

"ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" projesi kapsamında öğrencilerimize sorumluluk kazandırmak amacıyla EV GÖREVLERİ etkinliği düzenledik.

Mrt

Okulumuzda "ERDEMLERİMLE DEĞERLİYİM" E-Twinning Projesi kapsamında öğrencilerimizle sokak hayvanlarını besleyerek bir nebze olsun farkındalık yaratmaya çalıştık.

Mrt

"2022 Afet Tatbikat Yılı" kapsamında 81 ilde tüm okullarda aynı anda gerçekleştirilen Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı okulumuzda Ahırlı Kaymakamı Alperen CELEPCİ ve Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet KANDIRMAZ'ın eşliğinde öğrenci ve öğretmenlerimizin de katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında okulumuzda yaptığımız İSTİKLAL MARŞI GÜZEL OKUMA yarışmasının ödülleri verildi.

Mrt

"Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın." sözüyle zihnimize kazınan Milli Şair, Vatan Şairi Mehmet Akif ERSOY'u İstiklal Marşı'mızın kabul edilişinin 101. yılında saygıyla anıyoruz.